woensdag, mei 09, 2018

Man in White

Nieuwe foto's van Yuki

Yuki1.JPG

Klik HIER voor meer info over deze zeer mooie kater.

Yuki3.JPG

 

Meer informatie over Yuki en adoptie krijgt u van Gwenny : gwenny.muyldermans@telenet.be of bel haar: 0476/500 170. Hem vrijblijvend gaan bezoeken in Mechelen kan ook na afspraak.

 

Het Dabbertje" HK30105650 0476/500 170

16:35 Gepost door zwerfdierenhulp in jazzcat, katten | Permalink | Commentaren (0) | Tags: kater, adoptei, yki, mechelen, het dabbertje |  Facebook

donderdag, mei 03, 2018

M&M's

1236.png

Millie & Musti

Millie2.JPG

Millie, gesteriliseerde kattin, tijger met wit, geboren op 03/09/2014.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Musti3.JPG

Musti, is een gecastreerde kater, geboren 01/12/2010 , zwart met klein wit vlekje op de borst.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Musti en Millie zijn in prima conditie en súúúperlief! Beiden zijn enorme knuffelpoezen,

Ze hebben een zachtaardig karakter en kunnen met kindjes om, zowel groot als klein.

Millie3.JPG

Millie en Musti, twee goede vrienden, je ziet ze ook nooit ver van elkaar. Ze moeten echt samen blijven.

Musti2.JPG

Vroeger zijn ze beiden geadopteerd vanuit een asiel. En nu moesten Millie en Musti weg wegens verhuizen en… op het nieuwe adres mochten geen huisdieren mee…

Millie1.JPG

De dieren zijn gecastreerd/gesteriliseerd, zijn gechipt en krijgen nog een herhalingsvaccin. Millie en Musti wonen in Mechelen. (B)

Musti6.JPG

We zoeken voor deze twee mooie dieren een voor-altijd-mandje, geen gesol meer. Het zijn super lieve probleemloze dieren om te hebben.

Meer informatie of Millie en Musti vrijblijvend gaan bezoeken? Stuur dan een mail naar: gwenny.muyldermans@telenet.be of bel: 0476/500 170

Gwenny Muyldermans

Eigenares en verantwoordelijke van ‘Het Dabbertje’ Mechelen HK30105650

maandag, april 30, 2018

Puma

Hij is een mooie Zwarte Poema maar met een Peperkoeken Hartje

Puma

Puma10.JPG

Puma heeft nog niet veel geluk gehad. Hij werd als kleintje geadopteerd van uit een opvang. Zijn baasje kreeg na een tijd gezondheidsproblemen, daardoor bleef Puma alleen op het appartement. Familie en een buur kwamen Puma elke dag eten geven, maar Puma was verder helemaal alleen. Dit kon niet blijven duren daarom hebben die mensen een oplossing gezocht en zo is Puma bij Gwenny terecht gekomen.

Puma3.JPG

Puma bleek een schat van een kat te zijn enorm lief en aanhankelijk! Hij is heel graag bij mensen en vraagt ook veel aandacht. Hij wil niet graag lang alleen zitten. Dat heeft hij teveel moeten doen en daar wordt hij ongelukkig van.

Met de andere poezen lukte het na enige tijd ook wel, hij was eerder geen andere soortgenoten gewend.

Puma6.JPG

Hij heeft een mooie langharige vacht, maar deze knapperd laat zich gewillig borstelen.

Met kindjes ( klein en groot) lukt het ook prima.

Puma is gecastreerd en gechipt. Hij is twee jaar oud.

Puma wordt binnenkort nog gevaccineerd en hij krijgt een nieuw paspoort.

Hij woont in 2800 Mechelen (B)

Puma.JPG

Interesse in deze beeldschone jongen? Mail naar Gwenny voor meer info: gwenny.muyldermans@telenet.be

Of bel haar: 0476/500 170

"Het Dabbertje" HK30105650 Mechelen

 

zaterdag, april 07, 2018

Eentje om te verwennen

Judy

is GEADOPTEERD

DSC01361.JPG

Judy is een mooi, fijn, klein kattinnetje van 2,5 à 3 jaar oud. Zeer sociaal en lief. Ze is hier aangewaaid op het einde van vorige zomer. Bleek van niemand te zijn, maar een dergelijk sociaal diertje is tussen mensen opgegroeid.

DSC01301.JPG

Ze doet het meer dan goed in de opvang, alleen heeft ze het niet zo begrepen op haar soortgenoten en daar zijn er hier nu toevallig wel veel van. Pech voor Judy en ook voor mij want het is een katje om te houden.

Daarom zoeken we voor Judy een voor-altijd-thuis waar ze katje alleen kan zijn. De beste thuis die we kunnen vinden is net goed genoeg voor dit juweeltje.

DSC01358.JPG

Judy is een gezond katje, gesteriliseerd, ondertussen ook gechipt, ze heeft onlang de nodige vaccinaties gekregen en een Stronghold. Ze is dus helemaal in orde voor adoptie. Ze heeft leuke witte pootjes en witte botjes achteraan. Judy gaat netjes op de kattenbak. En woont momenteel in Walem-Mechelen (B)

DSC01362 a.JPG

Meer informatie over Judy? Mail naar: kattenadoptie@hotmail.com of jazznin@skynet.be

Of bel naar: 0476/91 20 52

DSC01308.JPG

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Elvis Presley-Judy

Recorded on March 13, 1961 at RCA Studio B, Nashville, Tennessee

vrijdag, april 06, 2018

Het zonnetje in huis

Sunny

20180127_143434.jpg

Sunny is een grote, speelse kater. In mei wordt hij 3 jaar.

Hij is heel nieuwsgierig en intelligent.

Sunny is lief, krijgt graag een kusje en geeft likjes terug maar hij is geen schootzitter. Zou ook niet comfortabel zijn gezien zijn omvang.

DSC01329p.JPG

Houdt van zijn mens(en) en een rustige omgeving.

Hij is niet erg gesteld op soortgenoten.

Hij gaat zonder problemen in een (XX large) transportbak om naar de dierenarts te gaan.

DSC01347.JPG

Sunny is gecastreerd, gechipt, is recentelijk gevaccineerd en preventief behandeld tegen parasieten.

Hij is een goede eter en is kwaliteitsvoer gewend!! Zo blijft hij mooi, “Je bent wat je eet” is ook toepasselijk op dieren.

Hij gaat heel netjes op de (XX large)) kattenbak.

Sunny kent uitstekend een krap- paal of ton.

Hij kan sommige deuren openen. Opletten dus.

Sunny is een binnenkat, maar niet geschikt voor een klein appartement of studio, hij heeft ruimte nodig, ook al is hij een rustige kat.

DSC01341p.JPG

We zoeken voor Sunny een 5***** thuis waar hij een lid van het gezin is en niet dagenlang alleen moet zijn. Een veilige thuis. Een thuis waar een jaarlijkse controle door de dierenarts normaal is.

DSC01322p.JPG

Meer informatie over Sunny en adoptie krijgt u via mail naar: kattenadoptie@hotmail.com of jazznin@skynet.be . Bellen kan ook op nummer: 0476/91 20 52 – geen sms a.u.b.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Achim Kohl speelt op een 'Duesenberg Double Cat' guitar... omdat Sunny een grote kat is.

zaterdag, maart 31, 2018

Komen de Paasklokken er aan?

Fijne Paasdagen

d.JPG

I'm Putting All My (Easter) Eggs In One Basket

21:58 Gepost door zwerfdierenhulp in jazzcat, katten | Permalink | Commentaren (0) | Tags: katten, kitens, pasen 2018, katten adopteren in mechelen |  Facebook

woensdag, maart 28, 2018

Tijgermeisje in Rijmenam

Poesje zoekt een nieuwe thuis.

1.jpg

Waar ze nu woont, is er een hond en die is te druk voor haar. Poesje is een jonge kattin, haar blinkend vachtje heeft en heel mooie tijgerprint.

Poesje is ruim één jaar oud en is een zeer sociale kat die zich graag op schoot nestelt en geniet van dagelijkse knuffels en gezelschap. Ze is speels, maar hangt niet in de gordijnen en komt ook niet aan de kamerplanten. Haar favoriete spel is voetbal met een tennisballetje en een boodschappentas waar ze in kan kruipen. Ze houdt ook van een krabpaal. Poesje nestelt zich graag op een zachte plek in de zetel of op bed. Op mooie dagen gaat ze graag (na de gewenningsperiode) naar buiten en af en toe op verkenning. In de stad zou ze niet goed gedijen, trouwens te gevaarlijk. Ze woont nu ook in het groen. Ze is gesteriliseerd, krijgt nog een chip en de nodige vaccinaties. Wie ook houdt van knuffels en poezengezelschap zal aan haar veel plezier beleven!

2.jpg

124b.jpg

We zoeken voor Poesje een veilige, liefdevolle thuis. Ze is zelf ook heel lief. Meer informatie over haar krijgt u van Gwenny. Mail of bel naar: gwenny.muyldermans@telenet.be  0476/500 170. Poesje vrijblijvend een bezoek brengen, kan ná afspraak. Poesje woont in Rijmenam (B)

"Het Dabbertje" HK30105650 Mechelen

 

zaterdag, maart 24, 2018

Pumi

Pumi is terug ter adoptie.

is GEADOPTEERD

Pumi1.JPG

Ze was niet gelukkig tussen de andere katten op haar nieuwe stek. Dus zoeken we nu een thuis waar ze enig katje is en de knuffeltjes voor haar alleen zijn.

Pumi 001.jpg

Pumi is een kattin van 2,5 jaar. Ze is een mix van een Europese korthaar en een Brit, vandaar haar blauw/crème vachtje. Ze is heel rustig, een echte knuffelmie en komt heel graag op schoot zitten. Laat zich zonder problemen oppakken, kammen, ontwormen... Ze krabt of bijt niet, ze is heel voorzichtig. Het is een kat die houdt van aandacht, ze laat zich lekker vertroetelen.

b.JPG

Pumi houdt van een rustige omgeving. Als het haar te druk wordt, loopt ze gewoon weg. ’s Avonds begint ze aan haar speeltijd met haar speeltjes. Ze is gewend aan rustige honden. Pumi is met alles in orde en ze gaat netjes op de kattenbak.

Pumi!.jpg

We zoeken voor Pumi een thuis waar ze katje alleen is. Een veilige thuis waar ze gezinslid wordt en de beste zorgen krijgt. Zoals we dat vragen voor elk katje dat ter adoptie komt.

Bent u geïnteresseerd? Pumi vrijblijvend gaan bezoeken in Mechelen (B)? Neem dan contact met Gwenny: 0476/500 170 (geen sms aub) of stuur een mail naar: gwenny.muyldermans@telenet.be

 

Het Dabbertje HK30105650 – Mechelen (B)

Broodfokkers: Doe geen moeite, Mooie Pumi is gesteriliseerd.

dinsdag, maart 20, 2018

20 maart 2018

Internationale Dag van het Geluk

b.jpg

dinsdag, maart 13, 2018

Mooie witte kater

Yuki

yuki.JPG

Hij is heel lief, vraagt enorm veel aandacht en lang alleen zitten vindt hij niet leuk, dan begint hij te miauwen, dus liefst een thuis waar hij super veel aandacht krijgt. Yuki is een echte knuffelpoes.

Kan bij andere katten. Kinderen is ook geen probleem. Kan ook als enig katje geplaatst worden maar niet waar hij dagenlang uren alleen moet blijven. Hij eet en drinkt goed en gaat flink op de kattenbak.

Yuki zwierf een tijdje rond in Mechelen, van lieve mensen kreeg hij – gelukkig – eten. Het verhaal heeft Gwenny bereikt en zij is hem van straat gaan halen. Hij is helemaal door de dierenarts nagekeken en heeft alles gekregen wat moet. Hij is nu met alle ‘papieren’ in orde en klaar voor adoptie. Yuki is een kat om te hebben, zo lief. Maar hij is geen kat om terug veel alleen te zijn. Hij heeft mensen nodig.

katten en kittens,adopteren,het dabbertje mechelen,volwassen katten adopteren,yuki

katten en kittens,adopteren,het dabbertje mechelen,volwassen katten adopteren,yuki

Alle informatie over Yuki en adoptie krijgt u van Gwenny : gwenny.muyldermans@telenet.be of bel haar: 0476/500 170. Hem vrijblijvend gaan bezoeken in Mechelen kan ook na afspraak.

 

Het Dabbertje" HK30105650 0476/500 170

Knappe Kenna

Kenna

is GEADOPTEERD

Haar mandje staat nu in Boom bij Cindy en Wim

4.JPG

Kenna is een jong volwassen kattinnetje van rond 1,5 jaar. Het is een hele lieve kat, die graag komt knuffelen. Maar ze heeft niet graag andere katten in haar buurt want dan wordt ze boos. We zoeken voor haar een thuis waar ze geen concurrentie heeft en enig katje is. Maar als katje alleen is het echt een schatje. Lief en speels ze volgt je overal. Ze eet goed en is gek op nat voer maar korreltjes eet ze ook. En ze gaat netjes op de kattenbak.

kenna2.JPG

Ze zwierf al enkele weken rond in Hever. Een lieve jonge dame die opleiding dierenarts volgt, heeft haar in huis genomen. Er is rondvraag gedaan of ze van iemand was maar geen reactie tot nu toe. Nu is ze bij Het Dabbertje in Mechelen in opvang. Kenna is via de dierenarts volledig in orde gebracht voor adoptie.

Kenna.JPG

volwasssen katten adopteren,herplaatsers,mechelen,kenna,het dabbertej hk30105650 mechelen

Meer informatie? Kenna vrijblijvend gaan bezoeken? Mail naar Gwenny: gwenny.muyldermans@telenet.be of bel haar: 0476/500 170

 

Het Dabbertje Mechelen HK30105650

woensdag, februari 28, 2018

Stop een Tijger in je Hart

Mooi Louike

is GEADOPTEERD

Hij is nu het huisgenootje van Brenda en haar zoon en woont in Tisselt/Willebroek

1.JPG

Hij is heel erg lief. Aaien op de buik en kopjes geven, oppakken, een echte knuffelpoes. Louike is echt een schatje. Hij volgt je overal. Met sommige katten in de opvang kan hij overweg, met andere lukt het momenteel nog niet. Hij blaast enkel maar haalt niet uit. Kan eventueel bij een andere rustige poes. Honden is hij niet gewend. Kan bij kinderen, geen probleem.

2.JPG

Hij is een hele lieve kat, een binnenkat die eventueel (ná de gewenningsperiode) ook naar buiten kan, maar het hoeft niet.

Hij weegt 5,7 kg, is negatief getest op Aids en Leukose. Zijn gezondheid is prima.

Hij heeft de nodige vaccins gekregen en is ook gechipt en gecastreerd. Volgens de dierenarts is hij +/- 4 jaar.

3.JPG

We zoeken voor Louike een veilige, liefdevolle voor-altijd-thuis. Een thuis waar hij buiten een goede verzorging en lekker eten ook veel knuffeltjes krijgt. Want anders raakt deze lieverd in knuffelnood.

6.JPG

Interesse in deze uitzonderlijk lieve kater? Hem eventueel - vrijblijvend - gaan bezoeken in Mechelen? En meer weten over adoptie? Mail dan naar Gwenny: gwenny.muyldermans@telenet.be bellen kan ook: 0476/500 170 (geen sms a.u.b.)

"Het Dabbertje" HK30105650 Mechelen

zondag, februari 25, 2018

Knappe bink bij ‘Het Dabbertje’ in Mechelen

Clyde

124l r.JPG

Clyde zoekt een thuis waar hij kat alleen is. Tegenover een andere kat kan hij dominant zijn. Dat is trouwens de reden waarom er nu een nieuwe thuis gezocht wordt.

Hij kan met een rustig klein hondje samenleven, dit was hij gewoon bij zijn eerste baasje. Ook niet bij kleine kinderen want dat vindt hij te druk. Clyde is een heel aanhankelijke kat, hij is graag in gezelschap, hij hoort er graag bij. Al komt hij niet gemakkelijk op de schoot liggen. Hij vraagt wel veel aandacht! Hij geniet van lekker eten en een likje kattenmelk. Hij gebruikt perfect de kattenbak. 

Clyde1.jpg

Clyde heeft 5 jaar binnen geleefd maar gaat sinds kort dagelijks een frisse neus halen. Ná de gewenningsperiode zou hij eventueel naar buiten kunnen. Opgelet: hij is echter niet gewend om voor langere tijd alleen buiten te zijn.

Clyde3.jpg

Clyde wordt dit jaar 6 jaar (van 2012) en is gecastreerd. Clyde gaat nog op controle bij de dierenarts eer hij naar zijn nieuwe thuis gaat. Chippen, de nodige vaccins enz.

Clyde2.jpg

Voor meer informatie over Clyde en adoptie, hem vrijblijvend gaan bezoeken in Mechelen, contacteer Gwenny : gwenny.muyldermans@telenet.be of bel 0476/500 170

124b o.JPG

Gwenny Muyldermans, eigenares en verantwoordelijke van "Het Dabbertje" HK30105650.

dinsdag, februari 20, 2018

Mooie lapjespoes

Meisje

is GEADOPTEERD

Meisje..jpg

Mooie, rustige lapjespoes. Niet bang van aard, heel lief, knuffelt graag en... ze geeft kusjes. Ook oppakken en op schoot vindt ze fijn. Gaat netjes op de kattenbak. Meisje is gesteriliseerd, gevaccineerd, en gechipt. Haar tandjes zijn ok en ze heeft geen andere kwaaltjes. Ze kan overweg met hondjes en katten.

Meisje 001.JPG

Meisje is geboren in 2010, is in goede gezondheid en heeft nog vele jaren liefde te geef. Haar baasje is erg ziek en kan niet meer voor haar zorgen, daarom zoeken we een warme thuis voor deze aangename poes.

Meisje!.JPG

Voor meer informatie of Meisje gaan bezoeken in Elewijt (B), mail Gwenny: gwenny.muyldermans@telenet.be bellen kan ook: 0476/500 170

‘Het Dabbertje’ HK30105650

woensdag, februari 14, 2018

14 Februari

Happy Valentine's Day

 

Cats in Love-color.png

dinsdag, januari 23, 2018

Mooi, jong kattinnetje ter adoptie in Machelen.

Babetje

is GEADOPTEERD

1.JPG

Dit is Babetje, ongeveer 7 maanden jong. Ze is terecht gekomen aan een appartementsblok in Vilvoorde. Mensen gaven haar daar wat te eten maar niemand die dit kleintje in huis nam. Maar Christiane , een dame met een hart voor dieren uit Machelen , heeft haar daar weggehaald.

2.JPG

Babetje is heel lief en speels, ze komt direct naar je toe. Ze volgt Christiane overal, tot in de douche :) Ze kan overweg met de andere katten en ook met kindjes.

3.JPG

Het kleine ding mag bij Christiane blijven tot ze geadopteerd is, je kunt haar daar ook desgewenst gaan bezoeken. Babetje heeft geen chip, ze is een niemandskatje maar niet voor lang. Ze gaat nog naar de dierenarts voor: een chip, sterilisatie, de nodige vaccins en alles wat een jong katje nodig heeft om in orde te zijn.

4.JPG

Zie je mooi Babetje zitten? Haar vrijblijvend gaan bezoeken in Machelen? En vooral: kan je haar het gouden mandje geven dat we voor haar zoeken? Neem dan contact met Gwenny: gwenny.muyldermans@telenet.be Bellen kan ook: 0476/500 170 (geen sms a.u.b.)

Adopteren via ‘Het Dabbertje HK30105650 Mechelen

 

zondag, december 24, 2017

Mooi en jong Lapjes

Tara

is GERESERVEERD

1.jpg

Tara is een kattinnetje van 7 maanden. Ze zoekt een thuis waar ze de tijd krijgt om terug vertrouwen te vinden in mensen. Ze komt nog niet onmiddellijk naar je toe maar als je haar rustig benaderd komt ze snuffelen en wil ze wel geaaid worden. Maar omdat ze voorheen altijd weggejaagd is, vertrouwd ze het nog niet volledig. Dit komt zeker goed met veel liefde, een beetje geduld, lekker eten en een warm nestje. Ze komt heel goed overeen met andere katten. Ze heeft al een liefje in de opvang die haar volledig wast en die haar lekker verwent. Nu nog een lief mensenbaasje dat haar verwent. Dan is Tara de kortste keren een jong, speels katje. Uiteraard vertrekt ze volledig in orde naar haar nieuwe thuis.

2.jpg

Meer informatie en eventueel Tara vrijblijvend gaan bezoeken in Mechelen? Mail dan naar: gwenny.muyldermans@telenet.be. Of bel Gwenny: 0476/500 170 (geen sms aub)

97.png

Het Dabbertje HK30105650 – Mechelen (B)

Mooie Rooie

Jayden

Jayden!b1.JPG

Mooie Jayden is een gecastreerde kater van ongeveer 6 jaar, roepnaam: Jayjay, die altijd buiten heeft geleefd op een boerderij. Ondanks zijn 'buiten leven' als boerderijkat is hij enorm lief. Hij was er erg aan toe. Hij en de andere poezen die er zaten kregen wel wat eten en restjes van de boerin maar echt goed zagen ze er niet uit. Jayjay was graatmager, vol vlooien, huid volledig ontstoken, had koorts en was heel erg verkouden. Hij liet zich gewoon in een transportbak zetten, verzwakt en lief als hij was. Ondanks zijn ziek zijn, bleef deze kater ontzettend lief, ook bij de dierenarts, waar hij een poosje verbleef, liet hij zich goed verzorgen en bleef maar spinnen van begin tot einde! Hij werd er gewassen, zijn tandjes zijn verzorgd en hij heeft de nodige medicatie gekregen om hem er terug bovenop te helpen.

Jayden!! b2.JPG

Dank zij de goede verzorging, die hij in de opvang van Gwenny krijgt, heeft Jayjay terug een blinkend, gezond, dik vachtje. Hij is ook goed bijgekomen in gewicht. En hij blijft enorm lief! We zoeken een rustige thuis, waar hij lekker kan genieten van al de knuffels, aaitjes en lekker eten! Liefst een thuis voor binnen. Of waar hij de tijd krijgt tot hij zich helemaal thuis en oké voelt en dan, na de gewennings-periode misschien in een rustige veilige buurt naar buiten kan. Als hij dit nog wil want aan het buitenleven heeft hij zeker geen goede herinnering.

stock-vector-christmas-borders-set-with-xmas-garland-isolated-on-white-background-with-gradient-mesh-vector-120719689.jpg

Meer informatie over deze lieve Adonis krijgt u van Gwenny. Stuur haar een mail: gwenny.muyldermans@telenet.be

Bellen kan ook: 0476/500 170 (geen sms aub)

katten,adopteren,mechelen,herplaatser,gecastreerde kater,jayjay

katten,adopteren,mechelen,herplaatser,gecastreerde kater,jayjay

donderdag, december 14, 2017

Mooi, jong katertje in Diepenbeek (B)

Hallo! Ik ben Roby, een lief en charmant katertje.

b2a.JPG

Roby is GEADOPTEERD

1 Roby4 b.JPG

Ik ben geboren op 1 juni 2017 en ben gecastreerd, gechipt, ontwormd en ingeënt. En ik ga netjes op de bak.

2 Roby 7  b.JPG

Ik geniet volop van aaitjes en kom graag op de schoot. Welke lieve mensen willen goed voor me zorgen?

4 Roby 6 b.JPG

Voor meer informatie en om Roby vrijblijvend te gaan bezoeken in Diepenbeek, bel Carla: 011 72 33 04 of 0486 492 789. Geen sms aub. Mailen kan ook naar: carlas@telenet.be

b1.jpg

 

vzw Felientje HK30704861

16:01 Gepost door zwerfdierenhulp in adoptie, jazzcat, katten, kittens | Permalink | Commentaren (2) | Tags: katten, kittens, adopteren, diepenbeek, roby, gecastreerd |  Facebook

woensdag, november 15, 2017

Broer en zus zoeken een gouden mandje

SNIP & SNAP

zijn GEADOPTEERD

Snip en Snap hebben een superthuis bij de familie Kempenaers-Rombouts.

Ze wonen nu in Wechelderzande.

Snappeke 1.JPG

Snappeke 2.JPG

Deze twee knapperds zijn broer (Snippeke) en zus (Snappeke). Ze zijn 4 jaar jong en gecastreerd/gesteriliseerd en gaan netjes op de bak. Het zijn de poezen van een dame die in een rustoord verblijft. En zoals meestal mogen huisdieren niet mee. Jammer genoeg, want haar katten betekende heel veel voor haar.

De katjes zijn ondertussen door de dierenarts nagekeken en hun tandjes zijn verzorgd. Ze worden nog gechipt en krijgen ook de nodige vaccinaties.

Snip 1.JPG

Snip & Snap zijn gewend van binnen te leven, ze gingen heel af en toe tot op het terras maar niet veel. Ze hebben meestal natvoer gekregen (goed voor hun gezondheid) maar ondertussen eten ze in de opvang ook zonder probleem soms van het droogvoer. Beiden zijn nog altijd verzot op natvoer of ander lekkers zoals vlees/vis. Het is hun aan te zien dat ze altijd prima gevoed zijn! Zulke mooie dieren.

Snippeke .1.JPG

 • Snippeke, de kater, is een speelvogel en apporteert zoals een hondje, gooi een speeltje weg en hij brengt het terug. Hij speelt ook graag met andere poezen. Snappeke is wat rustiger, ze speelt wel, maar niet met de andere poezen. Ze wil wel graag aandacht en knuffels.
 • Het zijn superlieve, speelse en heel mooie katten. En ze houden van veel aandacht want dit zijn ze ten slotte altijd gewoon geweest, mits hun baasje veel thuis was en ze was dol op haar lieverds.

1014497814_3.jpg

We zoeken een thuis waar ze samen welkom zijn en waar ze veel geknuffeld worden. Na afspraak kunnen de dieren - uiteraard vrijblijvend - bezocht worden.

Meer informatie krijgt u van Gwenny, zij heeft deze schatten van katten in haar sterrenopvang in Mechelen. Mail naar: gwenny.muyldermans@telenet.be of bel haar: 0476/500 170 (geen sms aub)

Het Dabbertje HK30105650 in Mechelen

zaterdag, november 04, 2017

Max en Wiebel ter adoptie in Boom (B)

Twee heel mooie gabbers zoeken een nieuwe thuis

Max en Wiebel zijn GEADOPTEERD

Ze zijn bij vrienden van de eigenaars gaan wonen

1d.jpg

2d.jpg

Max is een kat die de rust op zoekt. Hij ligt graag in een hoekje, onder de zetel of onder het bed. Tegen de avond komt hij met veel liefde bij je liggen om te knuffelen. Max gaat niet naar buiten, maar kijkt graag vanuit de open deur naar buiten. Hij moet snel terug naar binnen kunnen, hij is nogal vlug bang. Hij zal ook nooit blazen, krabben of bijten. Hij zal eerder vluchten en een rustig plekje opzoeken.

3d.jpg

Wiebel is een echte knuffelaar, houdt van heel veel aandacht. Strelen, achter ballen rennen en bij jou komen liggen. Hij kan goed om met kinderen, zal nooit blazen, krabben of bijten. Als hij zelf genoeg heeft, zoekt hij een veilig plekje op.

4d.jpg

Het zijn twee hele lieve jongens van 6/7 jaar jong en in goede gezondheid. Ze zijn gecastreerd ze krijgen nog de nodige vaccinaties en worden gechipt eer ze naar hun nieuwe baasje(s) gaan.

5d.jpg

Ze kunnen niet zonder elkaar. Als ze elkaar uit het oog verliezen, gaan ze janken en op zoek.

Dus zoeken we een thuis waar ze samen kunnen blijven. Ook zoeken we een thuis waar ze de ruimte krijgen. Momenteel wonen ze te krap, met een klein kindje en een tweede op komst is het op de kleine ruimte ook te druk en erg stresserend voor katten. Dat is ook de reden waarom we een nieuwe thuis zoeken.

Ze kunnen perfect bij kinderen, liefst iets oudere kinderen die al weten dat katjes soms ook van rust houden.

Wilt u graag meer informatie over deze katertjes, ze – geheel vrijblijvend – gaan bezoeken in Boom (B)? Neem dan contact met Gwenny : gwenny.muyldermans@telenet.be tel: 0476 500 170

AAAADDCKSVwAAAAAAep4ug.JPG

Wij hopen dat ze snel een goede thuis vinden want het zijn écht hele mooie en lieve katten.

 •  "Het Dabbertje" HK30105650

donderdag, november 02, 2017

Jong kattinnetje in Walem-Mechelen (B)

Sofie, mooi calico katje

Sofie is GEADOPTEERD

Ze is nu het katje van Rik Geys en woont in  Walem.

Sofieke heeft haar gouden mandje gevonden.

katten en kittens,sofie,walem-mechelen,katten adopteren mechelen

1.jpg

Sofietje is en echte speelvogel. Een meisje met pit, ze is niet bang van andere katten. Gaat netjes op de bak en is ongeveer 4 maand.

2.jpg

Op de dool, beetje schichtig en scheel van de honger, zo is ze gevonden door Ann. Dus: onmiddellijk eten geven in zo’n geval!! Daarna zie je wel wat verder kan.

4.jpg

Na enkele dagen veilig binnenhuis en goed te eten, had ze haar zelfvertrouwen al een flink stuk terug. Ze is nog zo jong en heel sociaal, dus dat ging vlug. En... het is een katje dat binnenhuis geboren is. We hebben haar thuis proberen te vinden zonder resultaat.

3.jpg

Sofietje wordt gesteriliseerd eer ze naar haar nieuwe thuis gaat. Ze zal geen ongewenste nestjes krijgen… Van haar geen kleintjes die schichtig en scheel van de honger ronddolen. Ze hebben niet allemaal het geluk om gered te worden.

line50.gif

We zoeken voor Sofie een vooraltijdmandje. Een veilige thuis waar ze deel uitmaakt van het gezin, goed te eten en veel aandacht en liefde krijgt. Wilt u informatie, meer foto’s van Sofie of haar – vrijblijvend - gaan bezoeken in Walem-Mechelen? Dan kunt u bellen: 0476/91 20 52 of mailen naar: kattenadoptie@hotmail.com

 

 

Het Dabbertje HK30105650

 

maandag, oktober 02, 2017

Katje uit de auto gegooid

Faith

met de leuke vlekjes op haar snoetje en de prachtige ogen

is GEADOPTEERD

Ze woont in Mechelen bij Maries

1.JPG

Faith is uit een auto gegooid. Ze is opgevangen door mensen die dit gezien hebben. Jammer genoeg kon de nummerplaat niet genoteerd worden, wel dat het een grijze Peugeot was met twee mannen er in.

Faith doet het goed, is +/- 8 maanden, ze wordt uiteraard nog gesteriliseerd en gechipt.

Ze heeft het niet met honden en ze is blijkbaar mishandeld want ze reageerde niet goed op handen. Maar met een beetje geduld en veel liefde komt dit zeker in orde. Ze laat nu al meer toe - zoals te zien op de foto - en wil graag geaaid worden. Maar af en toe heeft ze het er nog moeilijk mee, ze reageert dan angstig, begrijpelijk na al wat ze heeft meegemaakt.

2.JPG

De mensen waar ze nu verblijft wonen in Mechelen en hebben honden en katten. Dus zoeken we dringend een thuis waar ze rustig kan ontplooien en terug het vertrouwen in de mens kan vinden.

Niet bij kleine kindjes want dit is te heftig voor haar op dit moment, wel bij iets oudere kinderen die haar de tijd en de nodige rust geven om te wennen. Zodat Faith, eens ze vertrouwen heeft, een leuk, speels, jong katje kan zijn.

Hebt u het gouden mandje voor Faith, wilt u graag meer weten? Neem dan contact met Gwenny: 0476/500 170 of mail haar: Gwenny.muyldermans@telenet.be

 

Adopteren via Het Dabbertje 2800 Mechelen HK30105650

zondag, september 24, 2017

Fijn ZondagsJazzke

Los Luzeros de Rioverde

Broer en zus, puur zonder toeters en bellen.

Alles is naar de wuppe, maar hier word je trekzakgewijs goedgezind van.

                  

zondag, augustus 27, 2017

Jasmijntje, vier maand.

Ze is mooi, jong en heel lief

is GERESERVEERD

Jasmijntje is liefdevol opgenomen bij Peter en Gina in Hoboken, en heeft er een super lief poezen-en hondenvriendje bij!

jamijn 2 b.jpg

"Hallo, ik ben Jasmijn en ben half mei 2017 geboren. Ik ben opgevangen in de 5***** opvang van Carla in Diepenbeek. De dierenarts heeft mij helemaal in orde gemaakt voor adoptie: ik ben ontwormd, gesteriliseerd, gechipt en ingeënt. Ik ben nog wat schuchter, maar als ik je vertrouwen heb, geniet ik volop van aaitjes en dan ronkt mijn motortje gelijk een tweetaktje! Wie valt er voor mijn charmes?"

jasmijn 1b.jpg

 • Het zou fijn zijn als dit poesje vlug een goede, veilige thuis vond, want er is steeds plaats te weinig in de opvang. Meer informatie over Jasmijntje krijgt u van Carla, mail naar: carlas@telenet.be of bel haar: 011/72 33 04 - 0486/49 27 89 Geen sms a.u.b.

19275168-usa-decoratieve-randen-sier-regels-verdelers-vector.jpg

Kittenopvang Felientje Diepenbeek HK30704861

 

zondag, augustus 13, 2017

Twee lieve katers

1.JPG

2.JPG

Zorro en Broere wonen in Wetteren. Ze zijn +/- 6 jaar en zijn altijd goed  verzorgd. De broers zijn gecastreerd. Ze gaan netjes op de kattenbak. Zorro is heel aanhankelijk, broer ook, hij laat zich gewillig aaien maar is wat gereserveerder.

3.JPG

4.JPG

Door omstandigheden zoeken we een nieuwe thuis voor deze kereltjes. Ze zijn onlangs nog door de dierenarts nagekeken, hebben hun ‘spuitjes’ gehad, zijn ontwormd en ontvlooid, tandjes zijn gekuist en getrokken waar nodig. Ze zijn op en top verzorgd en worden gechipt bij plaatsing. We zoeken een rustige, lieve thuis, zonder honden en kleine kindjes want dat zijn ze niet gewend. Het zijn zelf ook rustige dieren. Ze hebben nog jaren liefde te geef.

5.JPG

Op weg naar de dierenarts

6.jpg

Op de onderzoekstafel

8.JPG

Heb je plaats in je huis, je gezin en vooral in je hart voor deze twee diertjes? Wilt u meer over ze weten, ze vrijblijvend gaan bezoeken in Wetteren? Stuur dan een mail naar: kattenadoptie@hotmail.com of bel: 015/20 33 79 – 0476/91 20 52

zondag, juli 30, 2017

De Eetkommen van het Hart bij Tom & co

De zomereditie 2017 van Eetkommen van het hart is weer geslaagd

b12.jpg

Er waren weer veel klanten van Tom en co Mechelen met een hart voor dieren. Niet alleen voor hun huisdier maar ook voor de dieren die niet zoveel geluk hebben. Dieren die geen liefdevolle thuis hebben.

white-tom-and-co-nl-BE.gif

Al het ingezamelde komt 100% ten goede van achtergelaten, verloren, gedumpte of opgevangen dieren. Private acties zonder enige vorm van steun of subsidie, door mensen die zich het lot aantrekken van deze dieren. Het is volledig vrijwilligerswerk, niemand wordt betaald of ontvangt enige vergoeding. Alles gaat naar de voedselbank voor dieren waar de inzameling voor bedoeld is.

b2.jpg

De rol van de vrijwilligers is heel belangrijk en niet altijd gemakkelijk, urenlang aanwezig zijn zorgt voor het succes van de inzameling:

Nancy, Hayat, Sifke en Niki, zonder jullie inzet, was dit alles niet mogelijk.

b11.JPG

zondag, juli 16, 2017

Harry en Tommeke

Harry & Tommeke

Zijn samen GEADOPTEERD

tomharry1.jpg

Harry en Tommeke zijn gevonden op een plaats waar zwerfkatten leven. Kristina die daar elke dag de zwervertjes eten gaat geven, heeft ze ontdekt en gered. Twee sociale kittentjes tussen de zwervers gedumpt. Geboren uit een tamme huispoes en gewend aan mensen (mensen… ??).

harry4 def.JPG

tom def.JPG

Ze zijn opgevangen bij Carla’s kittenopvang in Diepenbeek. Harry & Tommeke zijn geboren rond 8 mei. Ze worden nog gecastreerd en gechipt.

Dit is uit een mail van Carla: “Mijn 2 rakkertjes doen het super. Ze spelen allebei gelijk zottekes! Ze eten goed, doen mooi op het bakje, en zijn voorbeeldjes. Nu nog duimen voor een super warme thuis. Dat is dé grootste zorg!”

harry1 def.JPG

tommeke1 def.JPG

Inderdaad, we zoeken een heel goede thuis voor hen. Een veilige thuis ook, zodat ze niet wéér op straat belanden. Een thuis waar een huisdier deel van het gezin uitmaakt.

Voor meer informatie over adopteren en de katjes eventueel vrijblijvend gaan bezoeken in Diepenbeek (B), neem dan contact met Carla. Mail naar: carlas@telenet.be – bellen kan ook: 011/72 33 04 of: 0486/49 27 89 (geen sms aub)

tommeke3 deff.JPG

zondag, juni 25, 2017

Take Five

De Vijf Rakkers van Penny

De Piepertjes zijn niet meer ter adoptie

 

Pebbles bl 3.jpg.

Pebbles bl 2.jpg

Pebbles bl 1.jpg

pippa bl 1.jpg

pippa bl 3.jpg

pippa bl 2.jpg

poppy bl 2.jpg

poppy bl 4.jpg

poppy bl 5.JPG

ni.jpg

prince bl 5.jpg

prince bl 2.jpg

puma bl2.jpg

puma bl 4.jpg

puma bl6.jpg

The Bross

Thhe Bross.jpg

 

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

*************************************************************

 

Bekendste opname van Dave Brubeck, Take Five uit 1959, een compositie van Paul Desmond.

Dave Brubeck piano - Joe Morello drums - Eugene Wright bass – Paul Desmond alto saxophone

maandag, juni 05, 2017

Coming soon

De Piepertjes

bl  001 def 1.jpg

Penny is met haar 5 kittens van amper één week oud in de opvang gekomen. Penny bleek van dag 1 een supermoedertje te zijn. Drie zusjes en twee broertjes. Ze verblijven in de 5***** opvang bij Linda. En worden opgevolgd door de dierenarts. Ze doen het prima.

bl  pebbles def 1.jpg

bl  def.jpg

bl pippa bl.jpg

bl 051 def.jpg

bl poppy.jpg

Bezoek ontvangen en reserveren, kan nog niet, daar zijn ze nog te petieterig voor. Binnen enkele dagen worden ze 5 weken.

bl 7 def.jpg

Tot Binnenkort!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 Volgende