woensdag, maart 28, 2018

Tijgermeisje in Rijmenam

Poesje zoekt een nieuwe thuis.

1.jpg

Waar ze nu woont, is er een hond en die is te druk voor haar. Poesje is een jonge kattin, haar blinkend vachtje heeft en heel mooie tijgerprint.

Poesje is ruim één jaar oud en is een zeer sociale kat die zich graag op schoot nestelt en geniet van dagelijkse knuffels en gezelschap. Ze is speels, maar hangt niet in de gordijnen en komt ook niet aan de kamerplanten. Haar favoriete spel is voetbal met een tennisballetje en een boodschappentas waar ze in kan kruipen. Ze houdt ook van een krabpaal. Poesje nestelt zich graag op een zachte plek in de zetel of op bed. Op mooie dagen gaat ze graag (na de gewenningsperiode) naar buiten en af en toe op verkenning. In de stad zou ze niet goed gedijen, trouwens te gevaarlijk. Ze woont nu ook in het groen. Ze is gesteriliseerd, krijgt nog een chip en de nodige vaccinaties. Wie ook houdt van knuffels en poezengezelschap zal aan haar veel plezier beleven!

2.jpg

124b.jpg

We zoeken voor Poesje een veilige, liefdevolle thuis. Ze is zelf ook heel lief. Meer informatie over haar krijgt u van Gwenny. Mail of bel naar: gwenny.muyldermans@telenet.be  0476/500 170. Poesje vrijblijvend een bezoek brengen, kan ná afspraak. Poesje woont in Rijmenam (B)

"Het Dabbertje" HK30105650 Mechelen

 

Post een commentaar