zaterdag, maart 24, 2018

Pumi

Pumi is terug ter adoptie.

is GEADOPTEERD

Pumi1.JPG

Ze was niet gelukkig tussen de andere katten op haar nieuwe stek. Dus zoeken we nu een thuis waar ze enig katje is en de knuffeltjes voor haar alleen zijn.

Pumi 001.jpg

Pumi is een kattin van 2,5 jaar. Ze is een mix van een Europese korthaar en een Brit, vandaar haar blauw/crème vachtje. Ze is heel rustig, een echte knuffelmie en komt heel graag op schoot zitten. Laat zich zonder problemen oppakken, kammen, ontwormen... Ze krabt of bijt niet, ze is heel voorzichtig. Het is een kat die houdt van aandacht, ze laat zich lekker vertroetelen.

b.JPG

Pumi houdt van een rustige omgeving. Als het haar te druk wordt, loopt ze gewoon weg. ’s Avonds begint ze aan haar speeltijd met haar speeltjes. Ze is gewend aan rustige honden. Pumi is met alles in orde en ze gaat netjes op de kattenbak.

Pumi!.jpg

We zoeken voor Pumi een thuis waar ze katje alleen is. Een veilige thuis waar ze gezinslid wordt en de beste zorgen krijgt. Zoals we dat vragen voor elk katje dat ter adoptie komt.

Bent u geïnteresseerd? Pumi vrijblijvend gaan bezoeken in Mechelen (B)? Neem dan contact met Gwenny: 0476/500 170 (geen sms aub) of stuur een mail naar: gwenny.muyldermans@telenet.be

 

Het Dabbertje HK30105650 – Mechelen (B)

Broodfokkers: Doe geen moeite, Mooie Pumi is gesteriliseerd.

Post een commentaar