dinsdag, maart 13, 2018

Knappe Kenna

Kenna

4.JPG

Kenna is een jong volwassen kattinnetje van rond 1,5 jaar. Het is een hele lieve kat, die graag komt knuffelen. Maar ze heeft niet graag andere katten in haar buurt want dan wordt ze boos. We zoeken voor haar een thuis waar ze geen concurrentie heeft en enig katje is. Maar als katje alleen is het echt een schatje. Lief en speels ze volgt je overal. Ze eet goed en is gek op nat voer maar korreltjes eet ze ook. En ze gaat netjes op de kattenbak.

kenna2.JPG

Ze zwierf al enkele weken rond in Hever. Een lieve jonge dame die opleiding dierenarts volgt, heeft haar in huis genomen. Er is rondvraag gedaan of ze van iemand was maar geen reactie tot nu toe. Nu is ze bij Het Dabbertje in Mechelen in opvang. Kenna is via de dierenarts volledig in orde gebracht voor adoptie.

Kenna.JPG

volwasssen katten adopteren,herplaatsers,mechelen,kenna,het dabbertej hk30105650 mechelen

Meer informatie? Kenna vrijblijvend gaan bezoeken? Mail naar Gwenny: gwenny.muyldermans@telenet.be of bel haar: 0476/500 170

 

Het Dabbertje Mechelen HK30105650

Commentaren

Goedemiddag,

Na lang wikken en wegen hebben we besloten om opnieuw een huisdier te nemen, in onze zoektocht zagen we Kenna voorbij komen.

Is ze nog steeds op zoek naar een warme thuis? Zoja dan zouden we graag een kijkje komen nemen.

Ik veronderstel dat ze gechipt, gesteriliseerd is en alle vaccinaties heeft gehad?

We horen graag of we in aanmerking komen om deze dame een nieuw nestje te geven.

Mvg,

Cindy Lenaerts
0479 75 22 82

Gepost door: Cindy Lenaerts | woensdag, maart 21, 2018

Post een commentaar