woensdag, februari 28, 2018

Stop een Tijger in je Hart

Mooi Louike

1.JPG

Hij is heel erg lief. Aaien op de buik en kopjes geven, oppakken, een echte knuffelpoes. Louike is echt een schatje. Hij volgt je overal. Met sommige katten in de opvang kan hij overweg, met andere lukt het momenteel nog niet. Hij blaast enkel maar haalt niet uit. Kan eventueel bij een andere rustige poes. Honden is hij niet gewend. Kan bij kinderen, geen probleem.

2.JPG

Hij is een hele lieve kat, een binnenkat die eventueel (ná de gewenningsperiode) ook naar buiten kan, maar het hoeft niet.

Hij weegt 5,7 kg, is negatief getest op Aids en Leukose. Zijn gezondheid is prima.

Hij heeft de nodige vaccins gekregen en is ook gechipt en gecastreerd. Volgens de dierenarts is hij +/- 4 jaar.

3.JPG

We zoeken voor Louike een veilige, liefdevolle voor-altijd- thuis. Een thuis waar hij buiten een goede verzorging en lekker eten ook veel knuffeltjes krijgt. Want anders raakt deze lieverd in knuffelnood.

6.JPG

Interesse in deze uitzonderlijk lieve kater? Hem eventueel - vrijblijvend - gaan bezoeken in Mechelen? En meer weten over adoptie? Mail dan naar Gwenny: gwenny.muyldermans@telenet.be bellen kan ook: 0476/500 170 (geen sms a.u.b.)

"Het Dabbertje" HK30105650 Mechelen

Commentaren

Ik ben geïnteresseerd in deze knapperd. Nadat we onze geliefde kater een half jaar geleden hebben moeten laten gaan na 18 jaren. Willen we nu een beestje uit het asiel de kans geven. Louike sprak ons aan omdat hij een rustige knuffelaar is en niet zo nodig naar buiten hoeft. Wel hebben we twee rustige hondjes die volledig gewend zijn aan een kat en deze ook als de baas zien. Graag hoor ik uw reactie en komen we als dat kan kennis maken.
Met vriendelijke groeten fam Terink.

Gepost door: Sandra Terink | maandag, maart 05, 2018

Beste,

Bedankt voor uw reactie.
Zoals vermeld in de advertentie, kan u alle informatie krijgen van Gwenny, zij heeft Louike in haar opvang.

"Interesse in deze uitzonderlijk lieve kater? Hem eventueel - vrijblijvend - gaan bezoeken in Mechelen? En meer weten over adoptie? Mail dan naar Gwenny: gwenny.muyldermans@telenet.be
bellen kan ook: 0476/500 170 (geen sms a.u.b.)"

Vriendelijke groet

Gepost door: janin | maandag, maart 05, 2018

Is reeds gedaan,
Dank voor uw reactie.
Groetjes Sandra

Gepost door: Sandra Terink | maandag, maart 05, 2018

De commentaren zijn gesloten.