zondag, februari 25, 2018

Knappe bink bij ‘Het Dabbertje’ in Mechelen

Clyde

124l r.JPG

Clyde zoekt een thuis waar hij kat alleen is. Tegenover een andere kat kan hij dominant zijn. Dat is trouwens de reden waarom er nu een nieuwe thuis gezocht wordt.

Hij kan met een rustig klein hondje samenleven, dit was hij gewoon bij zijn eerste baasje. Ook niet bij kleine kinderen want dat vindt hij te druk. Clyde is een heel aanhankelijke kat, hij is graag in gezelschap, hij hoort er graag bij. Al komt hij niet gemakkelijk op de schoot liggen. Hij vraagt wel veel aandacht! Hij geniet van lekker eten en een likje kattenmelk. Hij gebruikt perfect de kattenbak. 

Clyde1.jpg

Clyde heeft 5 jaar binnen geleefd maar gaat sinds kort dagelijks een frisse neus halen. Ná de gewenningsperiode zou hij eventueel naar buiten kunnen. Opgelet: hij is echter niet gewend om voor langere tijd alleen buiten te zijn.

Clyde3.jpg

Clyde wordt dit jaar 6 jaar (van 2012) en is gecastreerd. Clyde gaat nog op controle bij de dierenarts eer hij naar zijn nieuwe thuis gaat. Chippen, de nodige vaccins enz.

Clyde2.jpg

Voor meer informatie over Clyde en adoptie, hem vrijblijvend gaan bezoeken in Mechelen, contacteer Gwenny : gwenny.muyldermans@telenet.be of bel 0476/500 170

124b o.JPG

Gwenny Muyldermans, eigenares en verantwoordelijke van "Het Dabbertje" HK30105650.

De commentaren zijn gesloten.