dinsdag, januari 23, 2018

Mooi, jong kattinnetje ter adoptie in Machelen.

Babetje

is GEADOPTEERD

1.JPG

Dit is Babetje, ongeveer 7 maanden jong. Ze is terecht gekomen aan een appartementsblok in Vilvoorde. Mensen gaven haar daar wat te eten maar niemand die dit kleintje in huis nam. Maar Christiane , een dame met een hart voor dieren uit Machelen , heeft haar daar weggehaald.

2.JPG

Babetje is heel lief en speels, ze komt direct naar je toe. Ze volgt Christiane overal, tot in de douche :) Ze kan overweg met de andere katten en ook met kindjes.

3.JPG

Het kleine ding mag bij Christiane blijven tot ze geadopteerd is, je kunt haar daar ook desgewenst gaan bezoeken. Babetje heeft geen chip, ze is een niemandskatje maar niet voor lang. Ze gaat nog naar de dierenarts voor: een chip, sterilisatie, de nodige vaccins en alles wat een jong katje nodig heeft om in orde te zijn.

4.JPG

Zie je mooi Babetje zitten? Haar vrijblijvend gaan bezoeken in Machelen? En vooral: kan je haar het gouden mandje geven dat we voor haar zoeken? Neem dan contact met Gwenny: gwenny.muyldermans@telenet.be Bellen kan ook: 0476/500 170 (geen sms a.u.b.)

Adopteren via ‘Het Dabbertje HK30105650 Mechelen

 

Post een commentaar