zondag, december 24, 2017

Mooie Rooie

Jayden

Jayden!b1.JPG

Mooie Jayden is een gecastreerde kater van ongeveer 6 jaar, roepnaam: Jayjay, die altijd buiten heeft geleefd op een boerderij. Ondanks zijn 'buiten leven' als boerderijkat is hij enorm lief. Hij was er erg aan toe. Hij en de andere poezen die er zaten kregen wel wat eten en restjes van de boerin maar echt goed zagen ze er niet uit. Jayjay was graatmager, vol vlooien, huid volledig ontstoken, had koorts en was heel erg verkouden. Hij liet zich gewoon in een transportbak zetten, verzwakt en lief als hij was. Ondanks zijn ziek zijn, bleef deze kater ontzettend lief, ook bij de dierenarts, waar hij een poosje verbleef, liet hij zich goed verzorgen en bleef maar spinnen van begin tot einde! Hij werd er gewassen, zijn tandjes zijn verzorgd en hij heeft de nodige medicatie gekregen om hem er terug bovenop te helpen.

Jayden!!  b2.JPG

Dank zij de goede verzorging, die hij in de opvang van Gwenny krijgt, heeft Jayjay terug een blinkend, gezond, dik vachtje. Hij is ook goed bijgekomen in gewicht. En hij blijft enorm lief! We zoeken een rustige thuis, waar hij lekker kan genieten van al de knuffels, aaitjes en lekker eten! Liefst een thuis voor binnen. Of waar hij de tijd krijgt tot hij zich helemaal thuis en oké voelt en dan, na de gewennings-periode misschien in een rustige veilige buurt naar buiten kan. Als hij dit nog wil want aan het buitenleven heeft hij zeker geen goede herinnering.

stock-vector-christmas-borders-set-with-xmas-garland-isolated-on-white-background-with-gradient-mesh-vector-120719689.jpg

Meer informatie over deze lieve Adonis krijgt u van Gwenny. Stuur haar een mail: gwenny.muyldermans@telenet.be

Bellen kan ook: 0476/500 170 (geen sms aub)

katten,adopteren,mechelen,herplaatser,gecastreerde kater,jayjay

katten,adopteren,mechelen,herplaatser,gecastreerde kater,jayjay

Commentaren

Graag hadden wij wat info kan deze poes geadopteerd worden

Gepost door: Rita | woensdag, januari 03, 2018

Bedankt Rita voor uw reactie.

Zoals vermeld in het bericht:
"We zoeken een rustige thuis, waar hij lekker kan genieten van al de knuffels, aaitjes en lekker eten! Liefst een thuis voor binnen. "

Jayjay is opgevangen door Het Dabbertje:
"Meer informatie over deze lieve Adonis krijgt u van Gwenny. Stuur haar een mail: gwenny.muyldermans@telenet.be
Bellen kan ook: 0476/500 170 (geen sms aub)"

vriendelijke groet.

Gepost door: janin | donderdag, januari 04, 2018

Post een commentaar