maandag, december 18, 2017

Pumi

'Mooi zijn' is haar belangrijkste bezigheid.

Pumi is GEADOPTEERD

En woont bij Tiffany in Genk

iPumi1.JPG

Pumi is een kattin van 2,5 jaar. Ze is een mix van een Europese korthaar en een Brit, vandaar haar blauw/crème vachtje. Ze is heel rustig , een echte knuffelmie en komt heel graag op schoot zitten. Laat zich zonder problemen oppakken, kammen, ontwormen... Ze krabt of bijt niet , ze is heel voorzichtig. Het is een kat die houdt van aandacht, ze laat zich lekker vertroetelen.

b.JPG

Pumi houdt van een rustige omgeving. Als het haar te druk wordt, loopt ze gewoon weg. 's Avonds begint ze aan haar speeltijd met haar speeltjes. Ze is gewend aan rustige honden. Ze kan met andere katten overweg maar vindt alleen zijn ook niet erg. Pumi is met alles in orde en gaat netjes op de kattenbak.

We zoeken voor Pumi een veilige thuis waar ze gezinslid wordt én de beste zorgen krijgt. Zoals we dat vragen voor elk katje dat ter adoptie komt.

Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met Gwenny: 0476/500 170 (geen sms aub). of stuur een mail naar: gwenny.muyldermans@telenet.be

Broodfokkers: Doe geen moeite, Pumi is gesteriliseerd!

images-of-christmas-decorations-clipart-clipartall-christmas-ornaments-images-clip-art-1300_740.jpg

Het Dabbertje HK30105650 - Mechelen

Commentaren

Ze is lief,wij willen graag met haar een afspraakje hebben. Wij kommen graag na tweede kerstdaag. Is dat mogellijk? Wij komen uit Den haag. Groet, Lilia & Jack.

Gepost door: Lilia | zondag, december 24, 2017

Post een commentaar