maandag, december 18, 2017

Het verhaal van Djaro

Joepie! Djaro is GEADOPTEERD

Hij woont bij Marie in Sint-Amands

djaro 1.jpg

Djaro is een gecastreerde langharige kater van ongeveer 6 jaar. Hij is een echte floddervent , komt likjes geven en vindt het heerlijk om bij jou te zitten! Hij heeft de laatste tijd altijd buiten geleefd maar een lieve dame , die nog voor andere poezen zorgt, gaf hem lekker eten en een warm poezenhuisje waar hij in kon schuilen en slapen. Hij houdt echt van veel knuffels en je ziet hem wel genieten van het lekker warm binnen zitten.

djaro 3.jpg

Andere poezen vindt hij niet erg maar bij een sneltest – verder onderzoek wordt nog gedaan – bleek Djaro Aids-positief te zijn, maar heeft hier nog geen last van. We zoeken nu een thuis waar geen andere poezen zijn en waar hij ook niet naar buiten kan. Hij heeft trouwens lang genoeg buiten moeten leven en hij vindt het helemaal niet erg dat hij nu binnen verblijft. De mensen die hem adopteren moeten wel rekening houden dat hij 'misschien ' in de toekomst medicatie zal nodig hebben om zijn ziekte onder controle te houden, maar Djaro kan perfect heel oud worden, net zoals andere katten die goed verzorgd worden.

Meer informatie over Djaro krijgt u van Gwenny op tel,nummer: 0476/500 170 (geen sms aub). Mailen kan ook: gwenny.muylsermans@telenet.be

2.jpg

Het Dabbertje

HK30105650 – Mechelen

Aids en dan? Lees er hier meer over --> BuddyKat Aidskattenopvang België

 

Post een commentaar