woensdag, november 15, 2017

Broer en zus zoeken een gouden mandje

SNIP & SNAP

zijn GEADOPTEERD

Snip en Snap hebben een superthuis bij de familie Kempenaers-Rombouts.

Ze wonen nu in Wechelderzande.

Snappeke 1.JPG

Snappeke 2.JPG

Deze twee knapperds zijn broer (Snippeke) en zus (Snappeke). Ze zijn 4 jaar jong en gecastreerd/gesteriliseerd en gaan netjes op de bak. Het zijn de poezen van een dame die in een rustoord verblijft. En zoals meestal mogen huisdieren niet mee. Jammer genoeg, want haar katten betekende heel veel voor haar.

De katjes zijn ondertussen door de dierenarts nagekeken en hun tandjes zijn verzorgd. Ze worden nog gechipt en krijgen ook de nodige vaccinaties.

Snip 1.JPG

Snip & Snap zijn gewend van binnen te leven, ze gingen heel af en toe tot op het terras maar niet veel. Ze hebben meestal natvoer gekregen (goed voor hun gezondheid) maar ondertussen eten ze in de opvang ook zonder probleem soms van het droogvoer. Beiden zijn nog altijd verzot op natvoer of ander lekkers zoals vlees/vis. Het is hun aan te zien dat ze altijd prima gevoed zijn! Zulke mooie dieren.

Snippeke .1.JPG

  • Snippeke, de kater, is een speelvogel en apporteert zoals een hondje, gooi een speeltje weg en hij brengt het terug. Hij speelt ook graag met andere poezen. Snappeke is wat rustiger, ze speelt wel, maar niet met de andere poezen. Ze wil wel graag aandacht en knuffels.
  • Het zijn superlieve, speelse en heel mooie katten. En ze houden van veel aandacht want dit zijn ze ten slotte altijd gewoon geweest, mits hun baasje veel thuis was en ze was dol op haar lieverds.

1014497814_3.jpg

We zoeken een thuis waar ze samen welkom zijn en waar ze veel geknuffeld worden. Na afspraak kunnen de dieren - uiteraard vrijblijvend - bezocht worden.

Meer informatie krijgt u van Gwenny, zij heeft deze schatten van katten in haar sterrenopvang in Mechelen. Mail naar: gwenny.muyldermans@telenet.be of bel haar: 0476/500 170 (geen sms aub)

Het Dabbertje HK30105650 in Mechelen

De commentaren zijn gesloten.