zaterdag, november 04, 2017

Max en Wiebel ter adoptie in Boom (B)

Twee heel mooie gabbers zoeken een nieuwe thuis

Max en Wiebel zijn GEADOPTEERD

Ze zijn bij vrienden van de eigenaars gaan wonen

1d.jpg

2d.jpg

Max is een kat die de rust op zoekt. Hij ligt graag in een hoekje, onder de zetel of onder het bed. Tegen de avond komt hij met veel liefde bij je liggen om te knuffelen. Max gaat niet naar buiten, maar kijkt graag vanuit de open deur naar buiten. Hij moet snel terug naar binnen kunnen, hij is nogal vlug bang. Hij zal ook nooit blazen, krabben of bijten. Hij zal eerder vluchten en een rustig plekje opzoeken.

3d.jpg

Wiebel is een echte knuffelaar, houdt van heel veel aandacht. Strelen, achter ballen rennen en bij jou komen liggen. Hij kan goed om met kinderen, zal nooit blazen, krabben of bijten. Als hij zelf genoeg heeft, zoekt hij een veilig plekje op.

4d.jpg

Het zijn twee hele lieve jongens van 6/7 jaar jong en in goede gezondheid. Ze zijn gecastreerd ze krijgen nog de nodige vaccinaties en worden gechipt eer ze naar hun nieuwe baasje(s) gaan.

5d.jpg

Ze kunnen niet zonder elkaar. Als ze elkaar uit het oog verliezen, gaan ze janken en op zoek.

Dus zoeken we een thuis waar ze samen kunnen blijven. Ook zoeken we een thuis waar ze de ruimte krijgen. Momenteel wonen ze te krap, met een klein kindje en een tweede op komst is het op de kleine ruimte ook te druk en erg stresserend voor katten. Dat is ook de reden waarom we een nieuwe thuis zoeken.

Ze kunnen perfect bij kinderen, liefst iets oudere kinderen die al weten dat katjes soms ook van rust houden.

Wilt u graag meer informatie over deze katertjes, ze – geheel vrijblijvend – gaan bezoeken in Boom (B)? Neem dan contact met Gwenny : gwenny.muyldermans@telenet.be tel: 0476 500 170

AAAADDCKSVwAAAAAAep4ug.JPG

Wij hopen dat ze snel een goede thuis vinden want het zijn écht hele mooie en lieve katten.

  •  "Het Dabbertje" HK30105650

De commentaren zijn gesloten.