maandag, oktober 02, 2017

Katje uit de auto gegooid

Faith

met de leuke vlekjes op haar snoetje en de prachtige ogen

is GEADOPTEERD

Ze woont in Mechelen bij Maries

1.JPG

Faith is uit een auto gegooid. Ze is opgevangen door mensen die dit gezien hebben. Jammer genoeg kon de nummerplaat niet genoteerd worden, wel dat het een grijze Peugeot was met twee mannen er in.

Faith doet het goed, is +/- 8 maanden, ze wordt uiteraard nog gesteriliseerd en gechipt.

Ze heeft het niet met honden en ze is blijkbaar mishandeld want ze reageerde niet goed op handen. Maar met een beetje geduld en veel liefde komt dit zeker in orde. Ze laat nu al meer toe - zoals te zien op de foto - en wil graag geaaid worden. Maar af en toe heeft ze het er nog moeilijk mee, ze reageert dan angstig, begrijpelijk na al wat ze heeft meegemaakt.

2.JPG

De mensen waar ze nu verblijft wonen in Mechelen en hebben honden en katten. Dus zoeken we dringend een thuis waar ze rustig kan ontplooien en terug het vertrouwen in de mens kan vinden.

Niet bij kleine kindjes want dit is te heftig voor haar op dit moment, wel bij iets oudere kinderen die haar de tijd en de nodige rust geven om te wennen. Zodat Faith, eens ze vertrouwen heeft, een leuk, speels, jong katje kan zijn.

Hebt u het gouden mandje voor Faith, wilt u graag meer weten? Neem dan contact met Gwenny: 0476/500 170 of mail haar: Gwenny.muyldermans@telenet.be

 

Adopteren via Het Dabbertje 2800 Mechelen HK30105650

De commentaren zijn gesloten.