zaterdag, september 16, 2017

Bolleke van Lier

Bolleke is GEADOPTEERD

Ze heeft een gouden mandje gevonden bij Chris en woont nu in Mechelen

katten,kittens,adopteren,het dabbertje,mechelen

Zoals blijkt uit de foto, gaat het goed met Bolleke op haar nieuw adres.

katten,kittens,adoptie,het dabbertje mechelen,bolleke,lier,gesteriliseerd,gechipt

bo.JPG

Larry Carlton - guitar; Rick Jackson - Keyboards; Chris Kent (RIP) - bass; Moyes Lucas – drums

bo.JPG

Bolleke is een echt knuffelkatje van 4 jaar oud. Enkele jaren geleden is ze achtergelaten door mensen (mensen?) die verhuisden. Ze kwam toen eten bedelen bij Liliane en toen het kouder werd, hebben Liliane en haar man Bolleke binnen genomen en haar een warme, zorgzame thuis gegeven, met alles er op en er aan. Spijtig genoeg zijn deze goede mensen nu 85 jaar en gaan naar een home en zoals altijd kan (mag) het huisdier niet mee. Nochtans is er ruimte genoeg voor een rustige volwassen poes zegt Liliane, ze wonen in een flat en niet in een kamer… De baasjes van Bolleke zijn erg verdrietig en konden het niet over hun hart krijgen om hun lieveling in een asiel achter te laten.

Bolleke is opgenomen door Het Dabbertje in Mechelen en komt nu hier ter adoptie. Ondertussen leeft Bolleke in gezinsverband en zit ze niet in een of ander hok(je).

We zoeken dringend een nieuwe thuis voor haar. Bij lieve rustige mensen waar ze veel aandacht krijgt. Ze geeft zoveel als haar poezenhartje kan, liefde terug. Bolleke is een binnenkatje en wil helemaal niet naar buiten.

Ben je op zoek naar een heel lief rustig katje dat helemaal in orde is? Bel dan 015/20 33 79 of 0476/91 20 52 Mailen kan ook: kattenadoptie@hotmail.com

bo.JPG

Commentaren

Succes mooi lief Bolleke, de oude baasjes zullen gerustgesteld zijn.

Gepost door: loes | vrijdag, september 22, 2017

Inderdaad Loes, Liliane en haar man zijn gerustgesteld. Maar ondanks het goede nieuws, hebben ze nog veel verdriet. Ze hebben voorlopig de foto van hun Bolleke opgeborgen, telkens ze er naar keken, kwamen de tranen.

Vriendelijke groet

Gepost door: janin | vrijdag, september 22, 2017

Dat kan ik me wel inbeelden, uit je huis moeten en dan nog je dier moeten achterlaten dat is hartverscheurend. Bolleke zal hen ook wel missen.

Gepost door: loes | vrijdag, september 22, 2017

Post een commentaar