zondag, augustus 27, 2017

Jasmijntje, vier maand.

Ze is mooi, jong en heel lief

is GERESERVEERD

Jasmijntje is liefdevol opgenomen bij Peter en Gina in Hoboken, en heeft er een super lief poezen-en hondenvriendje bij!

jamijn 2 b.jpg

"Hallo, ik ben Jasmijn en ben half mei 2017 geboren. Ik ben opgevangen in de 5***** opvang van Carla in Diepenbeek. De dierenarts heeft mij helemaal in orde gemaakt voor adoptie: ik ben ontwormd, gesteriliseerd, gechipt en ingeënt. Ik ben nog wat schuchter, maar als ik je vertrouwen heb, geniet ik volop van aaitjes en dan ronkt mijn motortje gelijk een tweetaktje! Wie valt er voor mijn charmes?"

jasmijn 1b.jpg

  • Het zou fijn zijn als dit poesje vlug een goede, veilige thuis vond, want er is steeds plaats te weinig in de opvang. Meer informatie over Jasmijntje krijgt u van Carla, mail naar: carlas@telenet.be of bel haar: 011/72 33 04 - 0486/49 27 89 Geen sms a.u.b.

19275168-usa-decoratieve-randen-sier-regels-verdelers-vector.jpg

Kittenopvang Felientje Diepenbeek HK30704861

 

Commentaren

Lieve Janin, mijn poezenvriendin, erg bedankt om deze schat op je blog te zetten! Ik vind persoonlijk dat het een volmaakt tijgertje is: een tekening die je van een echte tijger zou verwachten. Tijgertjes zijn erg in trek, en ik denk dat dit komt omdat hun uiterlijk het dichtst de natuurlijke tijger benadert, wat mensen toch wel aantrekt. Jasmijntje is een gezond katje en verdient een liefdevolle thuis waar mensen wat geduld hebben om haar even te laten wennen. Zij zullen zeker een heel aangenaam en mooi "poesje voor het leven" in hun hart kunnen sluiten! Ze zal wel vlug een thuisje krijgen!***

Gepost door: Carla | zondag, augustus 27, 2017

Zoals altijd, met plezier gedaan Carla.
Het is een kleine bijdrage bij al het goede werk dat jij al jaren doet voor de katjes.

Gepost door: janin | maandag, augustus 28, 2017

Post een commentaar