zondag, augustus 27, 2017

Het verhaal van Mouchke

Kopjes geven, likjes geven…

Mouchke vraagt gewoon veel knuffeltjes en aandacht. En geeft evenveel terug.

Mouchke.JPG

Dit is Mouchke, een 10 plusser maar een schat van een kat. Zijn bazinnetje moest naar een rustoord en hij bleef alleen achter in het huis… De zoon kwam af en toe langs – om de drie dagen. Mensen in de buurt zagen hem altijd triestig achter het raam zitten. Ze hebben de zoon aangesproken, hij wou hem afstaan, de man gaf eerlijk toe dat hij er niet goed voor zorgde en dit verdiende Mouchke niet.

1.JPG

Mouchke is ondertussen onderzocht en verzorgd door de dierenarts. Door de weinige verzorging was hij daar wel aan toe. Zijn tandjes zijn ondertussen proper gemaakt en de slechte zijn eruit. Hij krijgt momenteel de nodige verzorging en hij voelt zich ondertussen ook al een stuk beter en hij is al wat bijgekomen!

Drukte is hij niet gewoon. We zoeken voor Mouchke een liefdevolle thuis waar hij de nodige rust en aandacht zal krijgen. Hij speelt nog en is nog heel flexibel, dus zo oud is hij nog niet! Hij heeft nog vele jaren te gaan. Dit is een rustig en aangenaam diertje dat nog veel genegenheid te geven heeft.

Wilt u meer weten en/of Mouche – geheel vrijblijvend – gaan bezoeken? Neem dan contact met Gwenny: gwenny.muyldermans@telenet.be gsm: 0476/500 170 Geen sms a.u.b.

rdckhartline2.gif

"Het Dabbertje" Mechelen HK30105650

Post een commentaar