zondag, augustus 20, 2017

Mooie jonge kater in Mechelen (B)

Jinxy is een jonge kater van ongeveer 1 jaar.

Speels en vooral heel mooi

Jinxy is GEADOPTEERD

Hij woont nu bij Linda en Jan in Boortmeerbeek

Jinxy3 b.JPG

Jinxy is buitengezet en achtergelaten door eigenaars, omdat ze “allergisch“ waren. Een lief meisje heeft dit gezien en hem van straat gehaald. Echter, zij mocht hem niet houden van haar vader maar ze heeft wel direct hulp gezocht om hem zo snel mogelijk op te vangen.Toen hij in de opvang kwam, heeft hij enkele dagen bij de dierenarts verbleven. Hij was totaal uitgeput, verzwakt en mager.

Jinxy. b.JPG

Ondertussen is hij helemaal opgeknapt en is hij een zelfzekere kater geworden die zich nu een pak beter voelt en dit ook laat zien. Jinxy heeft zich aangepast in de groep maar hij blijft toch een katertje die het best katje alleen gaat zijn. En dit in een gezin met iets grotere kindjes of bij enkel volwassen mensen waar hij veel aandacht krijgt. Als hij zonder soortgenoten is, laat hij ook zien hoe een floddertje hij is en geniet van alle aandacht.

Jinxy wordt nog gevaccineerd en gechipt eer hij naar zijn nieuwe thuis gaat.

Jinxy1 b.JPG

Ziet u dit kereltje zitten, wilt u meer informatie, Jinxy vrijblijvend gaan bezoeken in Mechelen? Neem dan contact met Gwenny: gwenny.muyldermans@telenet.be  of bel gsm: 0476/500 170

Jinxy b.JPG

2.JPG

We zoeken een forever home voor Jinxy. Een thuis waar hij goed verzorgd wordt en veel liefde krijgt. Zodat hij nooit meer voor een of ander flut excuus buiten gegooid wordt. Zich onthouden indien niet ernstig! Zoals dat heet.

Het Dabbertje 2800 Mechelen HK30105650

16:41 Gepost door zwerfdierenhulp in katten | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook

Post een commentaar