zondag, april 30, 2017

Zondagsnieuws

Sibeau is terug thuis

DSCN9986   21.JPG

Vier uur heeft hij in zijn open transportmandje gezeten. Tot Carla hem er zachtjes uithaalde. Totaal getraumatiseerd en angstig. In het begin heel langzaam, alles in zich opnemend, tot hij besefte dat hij veilig was en ‘thuis’ herkende. Toen ging het in snel tempo… Dit schreef Carla na enkele dagen: “‘s Morgens komt hij ons vrolijk tegemoet en eet goed. Hij heeft blijkbaar “zijn plekje” gevonden. De andere poezen kennen hem nu en zijn lief voor hem.” . En later dit: “Ja, Janin, ik kan Sibeauke ook nog moeilijk wegdoen. Hij is nu weer de hele tijd buiten aan het spelen, samen met enkele van onze poezen. Het deert hem niet dat het wat nat is van de regen! Het is echt een buitenmanneke aan het worden. Hij is zo graag buiten! Hij voelt zich er héél gelukkig. En als ik dan buiten kom, komt hij op mij afgerend, om dan weer als een zotteke weg te schieten! Ik denk wel dat hij blijft, hoor. Het manneke is zo blij nu. Als ik eraan denk dat hij zo bang was in het begin als hij hier was... “             

En zo geschiedde. Sibeau heeft nu  een superthuis, beter kan niet. Bedankt Carla.

Hij zal de nare ervaring van de vorige adoptie snel vergeten.

Sibeauke in tuin  3.JPG

b.JPG

Carla, deze is voor jou, enjoy it.

 

Commentaren

Danke, lieve Janin, ook voor de mooie song van Michael Bublé! Ja, "onze kleine" beweegt zich goed tussen zijn 9 broertjes en zusjes! Enkel met Lorie botert het niet, maar die dame heeft met iedereen prul... Net zoals bij mensen zijn er bij dieren ook onaangename karakters, hé! Lorie is een heel lieve kattin voor haar baasjes, dat wel!
En ja, Sibeauke is een echt buitenkatje: hij ravot tussen de struiken en schiet als een pijl over het gazon: een plezier om te zien. Hij is vooral vriendje met onze oudste en dikste: Speedy. Ze lijken uiterlijk ook erg op elkaar, behalve dat Speedy 2 keer zo struis is! Wat een geluk dat hij nu fijn kan spelen met soortgenootjes. Heel wat anders dan op de vorige plek... Nu is hij gelukkig! Merci, Janin, voor de bemiddeling!!!

Gepost door: Carla | maandag, mei 01, 2017

Graag gedaan Carla.

Gepost door: janin | maandag, mei 01, 2017

Ik weet dat ik altijd op je kan rekenen, Janin, en dat jij de ALLERBESTE poezenmama allertijden bent en blijft!!! Ik heb veel van je geleerd en weet dat jij het ALTIJD bij het rechte eind hebt! Als klein kind ging je al met je mama mee"poesjes redden" Jaaaaaarenlange ervaring deden je inzichten krijgen, mensen leren kennen, en conclusies trekken. Niets kan hier tegen op! Nog eens, merci, lieve Janin! Ik hoop dat veel mensen jou waarderen zoals ik jou waardeer! Ze zullen het wel laten weten! *** Ooit komt ook gerechtigheid!
Liefs, Carla*

Gepost door: Carla | maandag, mei 01, 2017

Post een commentaar