zaterdag, april 01, 2017

Twee lieve katten zoeken dringend een onderkomen

Witkopje en Poessie

zijn GEADOPTEERD

1.jpg

Witkopje is een witte, gesteriliseerde kattin van ongeveer 7  jaar. Ze is zeer lief, en heel sociaal. Als je haar roept, komt ze direct naar je toe. Ze is opgegroeid met nog 3 andere katten en een kleine hond. Met kinderen kan zij ook, omdat er steeds kinderen op bezoek kwamen.  Ze is zindelijk en gaat altijd braaf op haar toilet. 

2.jpg

poessie 2.jpg

Poesie is een zeer mooie, gesteriliseerde tijgerkattin. Ze is ongeveer 13 jaar maar nog steeds zeer gezond. Ze brak haar pootje een paar jaar geleden, maar na een operatie is ze terug volledig hersteld.  Poessie is zeer lief en vecht niet met andere katten.  Ze is wel wat terughoudender dan de Witkopke maar zodra ze je wat kent,  komt ook zij kopjes geven en laat ze zich aaien en geniet ze.

poessie 1.jpg

Witkopje en Poessie gaan volgende week nog even langs de dierenarts voor de nodige vaccinaties en ze worden beiden gechipt.

bo.JPG

Binnen een maand moeten ze uit hun huis. Om te voorkomen dat ze in een asiel belanden – we weten allemaal wat dat betekend!!!! – zoeken we héél dringend een thuis voor deze twee lieve dieren. Ze zijn niet meer piep maar wel heel gezond en hebben nog vele jaren liefde en genegenheid te geef. Heb je een plekje in je gezin en vooral in je hart, neem dan één van de beste beslissingen van je leven en geef deze katjes een liefdevolle, veilige thuis. Je huiskamer wordt er onmiddellijk mooier en leuker op met deze twee mooie rustgevende dieren.

Wil je meer weten?  Bel Brenda: 0468/26 32 64   De katten vrijblijvend bezoeken kan ook, ze wonen in Nijlen.

Post een commentaar