zaterdag, maart 25, 2017

Enkel voor mensen met ervaring

Mooie Fenna

Fenna 1.JPG

Langharige torti van +/- 3 jaar. Fenna heeft vroeger een 'thuis' gehad maar is zomaar op straat gezet en achtergelaten. Er bestaat zoiets als rasecht crapuul.  

Ze kreeg eten van lieve mensen in de buurt, die uiteindelijk gezorgd hebben dat ze in de opvang terecht is gekomen. Fenna heeft nooit echt veel liefde en verzorging gekend, natuurlijk is ze nu nog achterdochtig. Fenna is nog erg bang maar ze laat zich al aaien door Gwenny. Ze is nog erg op haar hoede, heel begrijpelijk na wat ze meegemaakt heeft.

Fenna 2.JPG

Fenna kan alleen geadopteerd worden door iemand met veel kattenfeeling en respect voor haar trauma. Iemand die niets verwacht van haar en haar rustig laat wennen, ook al duurt dat maanden en wordt ze misschien nooit een "schootkat". Fenna heeft veel liefde en rust nodig.

Ga niet af op haar looks want Fenna is een katje met een rugzakje vol miserie. Wanneer ze daar over zal zijn is niet te voorspellen. Fenna hoeft geen 'specialist' of 'kattengedragstherapeuteraar' wel iemand met ervaring, empathie, en liefde voor katten.

Meer informatie krijgt u van Gwenny. Klik: gwenny.muyldermans@telenet.be gsm: 0476/500 170

111.gif

Commentaren

Fenna's verhaal ontroert me. Een Persje of vosjeskat ? Heb een houten mandje, maar een gouden hart en een engelengeduld voor getraumatiseerde poezen. Dankjewel voor wat meer foto's. I Binnen of buitenkat? ben op zoek naar gezelschap voor een rustige 16jarige Maine Coon kattin. Poezenliefs van Ilona.

Gepost door: ilona tops | vrijdag, april 28, 2017

Beste Ilona,

Bedankt voor uw reactie.

Zoals vermeld neem je voor Fenna contact met Gwenny, zij heeft Fenna in opvang:

"Meer informatie krijgt u van Gwenny. Klik: gwenny.muyldermans@telenet.be gsm: 0476/500 170"

Uw reactie is naar Gwenny gestuurd.

Vriendelijke groet

Gepost door: janin | vrijdag, april 28, 2017

Post een commentaar