dinsdag, maart 21, 2017

Ter adoptie bij Het Dabbertje in Mechelen

Fozzy 'the Boss' & Fido 'the Sweet'

katten,adopteren,fuzzy,fido,mechelen,herplaatsers,gecastreerd

Fozzy is geadopteerd

Fuzzy is gaan wonen bij een jong koppeltje in Halen (Diest). Hij doet het super goed!

Fido 2.JPG

Fido is samen met Louke GERESERVEERD

Hallo, wij zijn Fozzy  & Fido,  twee mooie grote katers van 2-3  jaar. Door omstandigheden hebben wij een tijdje op straat geleefd. Wij werden toen wel verwend door een lieve dame die ons lekker eten gaf. We zien er dan ook niet ondervoed uit maar zitten goed in ons vel én we zijn gezond! We zijn heel sociaal en laten ons zonder probleem borstelen. We zijn gewoon hele brave en lieve poezen!!

We zijn gecastreerd en ondertussen hebben we onze eerste vaccinatie gekregen. We zijn ook  in de opvang ontwormd en ontvlooid en de dierenarts heeft ons een chip gegeven. We hebben een Europees paspoort. Zoals u ziet, zijn we helemaal klaar voor adoptie.  Hebt interesse? Neem dan vlug contact met Gwenny. 

4690787-flowers-banners.jpg

Fuzzy en Fido mogen apart geadopteerd worden want ze hangen totaal niet aan elkaar. Zo is gebleken in de opvang.

Fido kan perfect met andere katten samen. Zeker bij poezen die ook rustig en niet dominant van aard zijn, want hij is zelf heel rustig en heeft een zacht karakter.

Beiden zijn superlieve katten en laten zich gemakkelijk borstelen en een bezoek bij de dierenarts is ook geen enkel probleem.

Voor meer informatie over Fozzy en/of Fido, ze eventueel – geheel vrijblijvend – een bezoekje brengen, neemt u contact met opvang Het Dabbertje HK30105650:

Klik --> gwenny.muyldermans@telenet.be. Bellen kan ook: 0476/500 170. 

Commentaren

hallo,
we hebben een main coon kater( geholpen)en een brit( poes) ook geholpen, we hebben 2 poezen overleden verleden maand enAstra is eenzaam en mist die erg, Sam is meer op zichzelf, onze poezen mogen niet buiten, ze hebben heel de benedenverdieping voor zich, krassen deze aan de meubels aub? Wat eten ze dan?Hoeveel bedragen de eventuele kosten om hen samen in huis te nemen?
we wachten gewoon jullie antwoord af, we willen natuurlijk dat er een klik is met de kat, dus als we alles besproken hebben , komen we als dat mag wel eerst een bezoekje brengen
dank voor de info
Myriam

Gepost door: Myriam | maandag, april 17, 2017

Hallo Myriam,

Bedankt voor uw reactie.

Ik stuur ze door naar Gwenny.

Gepost door: janin | dinsdag, april 18, 2017

Post een commentaar