zaterdag, februari 11, 2017

Mooie Mensenvriend Mik

Mik is geplaatst bij de familie De Clarck in Den Haag.

Hij heeft er een vriendje bij: Chacer.

borde collie,herplaatser,kim,adoptie

Mik 1.JPG

Deze fantastische allemansvriend is geboren op 23 maart 2015 in België en is gecastreerd. Mik heeft een zeer hoge intelligentie en is goed om mee samen te werken. Mik is een vriend, een knuffel, een rechterhand. Als hij mocht kiezen zit hij het liefst op je schoot, slaapt op je tijdens het tv kijken. Hij likt tranen van wangen en zijn begroeting is feestelijk. Hij is zeer gericht op mensen en zijn "will to please" is groot. Hij wordt blij van samenwerken, vraagt om spel en opdrachten.

Mik..2.JPG

De nieuwe levensgenoten van Mik moeten echt houden van - en opzoek zijn naar - een hoge energie hond. Hij heeft echt iemand nodig die met hem samen werkt. Door zijn energie en intelligentie kan hij NIET een hele dag alleen zijn. Hij heeft MENSEN NODIG en moet iets doen.

Mik.3.JPG

We zoeken een nieuwe thuis bij mensen die weten wat het karakter van een Border Collie is en veel tijd voor de hond hebben. Anders begin je er beter niet aan. Ze hebben veel beweging en werk nodig, en dienen daarom veel buitenshuis actief te zijn. De hond heeft veel ruimte en tijd nodig om met een baas te trainen en te werken. Een hond voor kenners van het ras. Mik woont in Oss in Nederland. Oss is een gemeente gelegen tussen 's-Hertogenbosch en Nijmegen.

Veel meer informatie over Mik krijg je van Gwenny : gwenny.muyldermans@telenet.be of bel haar: 0476/500 170

borde Collie, herplaatser,kim,adoptie

borde Collie, herplaatser,kim,adoptie

https://nl.wikipedia.org/wiki/Bordercollie

01:43 Gepost door zwerfdierenhulp in adoptie, Border Collie | Permalink | Commentaren (2) | Tags: borde collie, herplaatser, kim, adoptie |  Facebook

Commentaren

Je zou hem zo direct in huis nemen, maar in een appartement is dat niet zo fijn voor dieren.

Gepost door: Gidsjoris | zaterdag, februari 11, 2017

@ Joris,

Groot gelijk.
Inderdaad, in een appartement zou dit niet leefbaar zijn. Niet voor de hond én niet voor het baasje :)

Gepost door: janin | zaterdag, februari 11, 2017

Post een commentaar