woensdag, oktober 12, 2016

Vier mooie kittens zoeken een thuis

Drie kattinnetjes en een katertje

 Ze worden verzorgd door Chris in Berlaar (B)

De Vier Kittens zijn GEADOPTEERD

1 kattin.jpg

2 kattinnetje en katertje.jpg

Het zijn gezonde kittens, ze hebben een mamapoes die er heel goed voor zorgt. En aangezien de mamapoes goed te eten krijgt, heeft ze prima melk voor haar kittens. De kleintjes eten al flink mee van het vast voer. Ze worden steriel gemaakt, evenals de mamapoes, en zijn behandeld tegen parasieten.

3 katertje.jpg

De kleintjes kunnen gereserveerd worden en mogen ook – vrijblijvend – bezocht worden. Voor meer informatie en afspraak, mail of bel Chris: chrisd2rijck@gmail.com of bel: 0474 41 07 62

hjjkl.GIF

We zoeken een thuis waar ze deel uitmaken van het gezin, goed voedsel en een goede verzorging krijgen en – even belangrijk :

veel liefde.

Commentaren

Kan je mij mailen ben op zoek naar een poesje

Gepost door: laila | woensdag, oktober 12, 2016

Geachte graag zou ik meer weten over de kittens ik ben op zoek achter een kitten ik zelf heb al 2 katten maar zou nog graag eentje bij willen hopelijk hoor ik je snel en van Waar je bent MVG van autryve iris

Gepost door: Iris van Autryve | woensdag, oktober 26, 2016

@ Iris van Autryve

Zoals u kunt lezen zijn ze alle vier reeds gereserveerd. Zodra ze de leeftijd hebben en volledig in orde, gaan ze naar hun nieuwe thuis.
Wij zijn geen asiel en de katjes worden opgevangen door gastgezinnen, die bevinden zich op verschillende adressen. Bij elke advertentie is vermeld waar de dieren te bezoeken zijn.

Als u de dieren wil bekijken die nu ter adoptie zijn, klik dan rechtsboven onder: 'ADOPTEREN' op de knop: 'KLIK HIER'
Vriendelijke groet,

janin

Gepost door: janin | woensdag, oktober 26, 2016

Post een commentaar