zaterdag, december 07, 2013

Alleen Elvis blijft

    Kleine Elvis is een blijvertje, hij is niet meer ter adoptie

 4541.JPG

Het is hier meestal crowded house, er zijn katjes die om de een of andere reden niet geplaatst worden: Katjes die er zo lang  over doen om vertrouwen te geven dat ze absoluut niet nog eens van nul moeten beginnen. Katjes die af en toe medicatie en dierenarts nodig hebben, katjes die geen sociale vaardigheden bezitten en ze ook nooit zullen hebben, katjes die een of andere onhebbelijkheid hebben waarmee je een toekomstig baasje niet wil belasten… al die katjes zorgen dat er hier chronisch plaats tekort is.

En dan zijn er héél uitzonderlijk heel intelligente katjes die een adoptie doorhebben, zo eentje is Elvis.  

4781.JPG

Elvis is een van de liefste, sociaalste katjes die hier wonen, zijn vertrouwen is onvoorwaardelijk, hij ligt op zijn rugje en laat zijn buikje kroelen met zijn oogjes toe.. ik mag bij wijze van spreken een knoop in zijn achterpootjes leggen, hij laat alles toe. Maar als mensen een katje komen kiezen, blijft er van dat alles niets over. Hij vlucht met veel gevoel voor drama en lawaai door het kattenluik en gaat bovenaan de trap liggen tot de bezoekers weg zijn. Dan komt hij heel opgewekt naar beneden met een air van: oef daar zijn we weer aan ontsnapt.

Hier zijn al de kleintjes de deur uit, alleen Elvis blijft…

 

DSC00503.JPG

Diana Krall Elvis Costello & Willie Nelson

 Diana Kral Official Website  Elvis Costello Homepage 

22:45 Gepost door zwerfdierenhulp in adoptie, dieren, jazzcat, kittens | Permalink | Commentaren (6) | Tags: katten, kittens, adoptie, elvis |  Facebook

Commentaren

Hey Elvis, Wat ben jij met je poezenpoepje in de boter gevallen. Slimme jongen om het zo te spelen.
Je bent in goeie handen bij Janin, zeker weten!

Gepost door: Nancy en Bert | zondag, december 08, 2013

Hallo Janin, tja sommige katjes doen het he, hun mens rond hun pootjes draaien, zo ook Elvia en zag ik daar ook geen Lupi liggen, hoe gaat het met Scotty.... ons ganzen katje... alles goed hoop ik.
Denk veel aan jullie, zou wel dringend eens moeten langskomen in Wallem nu ik ook terug in Belgie woon mag dat geen excuus meer zijn, spreken we eens af volgend jaar... in ieder geval als ik jullie niet meer spreek, beste wensen en mogen het nieuwe jaar alleen maar geluk brengen en vreugde ook voor alle diertjes.... Liefs van ons allen. Martine Wally en Ferdie (had je trouwens mooi verwoord op onze blog van die bruingebrande spierbundels, ...) Tosca Pitoe en Rigo natuurlijk, oh ja en de hele buiten Dierentuin.....

Gepost door: Martine | maandag, december 09, 2013

heb Elvisje gedeeld op Facebook..hopelijk vindt hij een snel een definitief mandje

Gepost door: rita | donderdag, december 12, 2013

Beste Rita,

Bedankt om te helpen.
Maar Elvis zoekt geen mandje meer, de gabber heeft zijn mandje al zelf gekozen, namelijk hier :) Hij is een blijvertje, zeg maar: niet te plaatsen. Hij zou er een groot trauma aan overhouden, hij is echt verliefd geworden op zijn mens hier, Elvis laat dat ook in alles blijken en is een echte speelse knuffelaar.
Hij is doodsbang voor vreemden, bij de andere katten hier voelt hij zich goed maar mensen, dat is andere koek, hij raakt in paniek en loopt van angst de muren op. Vermoedelijk ziet hij mij niet als mens... zelf heb ik daar geen probleem mee, hij heeft denkelijk gelijk!

Toch bedankt voor je hulp en in de toekomst kan dit voor andere katjes wel. Alle hulp is zeer welkom.

Gepost door: janin | donderdag, december 12, 2013

doe ik zeker ! Ik hoop nog steeds een heel klein beetje dat Miro nog terug komt, ik hou zijn mandje nog vrij. Maar als ik ondertussen voor een andere kat kan helpen, dan heel graag. zal ik Ella delen, die staat er ook al heel lang op...

Gepost door: rita maeremans | vrijdag, december 13, 2013

Voor Ella is er de afgelopen week interesse geweest, er is nog niets beslist. Dus doe maar Rita. Nu het aanbod van kittens afneemt, is er eindelijk interesse voor katjes die iets ouder of jong volwassen zijn, katjes die vaak veel interessanter zijn dan kittens vind ik.

Gepost door: Janin | zaterdag, december 14, 2013

Post een commentaar