zondag, juli 21, 2013

Boom boom boom boom

There goes my Heart again

 Jochem, Aaike en CatootjeJochem11.jpg

Jochem is GEADOPTEERD

Aaike.jpg

Is GEDADOPTEERD

kittens,adoptie

Catootje is geadopteerd

Drie geluksbrengertjes

Goed opgevangen en tot 6 weken bij hun mama gebleven, wat er daarna met de mama gebeurd is, is niet erg duidelijk, hopelijk leeft ze nog en wordt ze gesteriliseerd…

Het zijn gezonde, speelse en zeer lieve, aanhankelijke kittens. Als je naar ze kijkt, beginnen ze al te spinnen. Ze zijn zeer sociaal en hebben geen enkel probleem met de grote katten hier.

 

En dan is er ook nog Sofietje een parel van een katje

Sofietje is geadopteerd

image4.jpg

Ze is gevonden op straat en – gelukkig - binnen gebracht in de opvang van Linda. Sofie is een meisje dat weet wat ze wil en wat ze niet wil. Een goeie eigenschap voor een jongedame ! Ze is heel sociaal naar andere katten toe en was al vanaf dag 1 erg gehecht aan haar mens. Ze speelt graag en veel, zoekt ook actief contact met de andere poezen. Sofie is geen kattinnetje om een hele dag alleen te laten. Daar is ze te sociaal voor. Ze zou mooi matchen met een van de drie kittens hierboven: Ebony and Ivory

 

Jochem, Aaike, Catootje en Sofie hebben een gezonde, flinke appetijt, ze gaan netjes op de kattenbak, liefst op de jumbobakken voor de grote katten. Die gaan dan weer met hun dikke konten op de kittenbakjes, ze worden eerstdaags terug opgeborgen.

De vier katjes zijn al een eerste maal ontwormd, hebben een bezoek aan de dierenarts gehad en worden nog gecastreerd/gesteriliseerd en bij plaatsing ge-Stronghold.

Heb je interesse, wil je meer fotootjes en informatie over adoptie?

Mail naar:à kattenadoptie@hotmail.com

of bel 015/20 33 79 – 0476/91 20 52

 kittens,adoptie

 

Fats Domino Wikipedia 

Commentaren

Hallo,

Hoeveel kost het om één van jullie kittens te adopteren?

mvg.

Melissa

Gepost door: melissa | dinsdag, augustus 13, 2013

Post een commentaar